KultaRahaksi Oy

Caratia - KultaRahaksi Oy

KultaRahaksi Oy käynnisti vuonna 2009 kullanmyyntibuumin esiteltyään suomalaisille kätevän tavan muuttaa kulta rahaksi. Palvelu oli menestys, josta osoituksena 140 000 tyytyväistä asiakasta.

Voit myydä kultaa, hopeaa tai koruja Caratia liikkeiden yhteydessä olevista KultaRahaksi ostopisteistä (Helsinki ja Espoo) tai tilaamalla KultaPaketin® kotiin. Maksamme ekstraa timantti- ja designkoruista. Palvelu on käytettävissä ainoastaan Suomessa.

KultaRahaksi Oy osti vuonna 2015 maineikkaan Kultasepät Salovaara liiketoiminnan ja malliston.

Vuonna 2016 KultaRahaksi Oy osti Caratia tavaramerkin. Caratia on aikoinaan Suomen suurin kultasepänketju. Caratia on KultaRahaksi Oy:n ylläpitämä verkkokauppa. Kaikki KultaRahaksi Oy:n ostamat korut myydään kunnostettuina tai uudistettuina ja mahdolliset kaiverrukset poistettuina. Caratia valmistaa myös pieniä sarjoja omia koruja.

Linkki: KultaRahaksi®
Caratia / KultaRahaksi Oy on Suomen Kultaseppien Liiton jäsen.

Sähköposti: asiakaspalvelu@kultarahaksi.fi

Soita 044-989 7620 

Suomen vahvimmat KultaRahaksi Oy Caratia

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Asiakastiedon Suomen Vahvimmat-sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille: vain 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Asiakastieto Oy on Suomen johtava yritysten riski- ja luottoluokituksia tekevä yritys.