Toimitus

Ilmainen toimitus Suomeen yli 50 euron tilauksissa. Alle 50 euron toimituksista veloitamme 4,90 euroa.

Voit tilata noudon Helsingin tai Espoon myymälästä. Siellä voit rauhasssa tutustua tuotteeseen ja tehdä sitten lopullisen ostopäätöksen. Nouto on luonnollisesti ilmainen.

Tuote toimitetaan liikkeen aukioloaikojen puitteissa. Helsingistä toimitamme tuotteita joka arkipäivä. Espoosta toimitamme keskiviikkoisin ja perjantaina. Pyrimme toimittamaan tuotteen mahdollisimman nopeasti usein jopa samana päivänä. Joulun aikana toimitukset saattavat viipyä 1-2 päivää.

Alle 50 euron lähetykset lähetämme Postin kirjeenä suoraan kotiin.

50-199 euron lähetykset lähetetään kirjattuna.

Yli 200 euron toimitukset lähetämme postivakuutettuna.

Postin seurantakoodin avulla pystyt tarkistamaan oman lähetyksesi sijainnin.

Toimitamme koruja ainoastaan Suomeen.

Tuote

Tuotteen sivulla kerrotaan voiko sormuksen kokoa muuttaa. Jos tuotteessa ei ole mainintaa, niin silloin kokoa ei valitettavasti voi muuttaa. Yleensä ongelmaksi muodostuu se, että koon muutos löysäisi timantit ja/tai korun ulkonäkö muuttuisi olennaisesti.

Tuotesivulla on koon muutoksesta kertovat tekstin yhteydessä linkki. Klikkamalla sitä on mahdollista ostaa itselleen sopiva koon muutos. Sormuksen tuotesivulla kerrotaan kuinka paljon kokoa voi korkeintaan muuttaa.

Sormukset joihin tehdään koon muutos ei ole palautusoikeutta.

Kaiverruksen saa niihin sormuksiin joissa on kerrottu kaiverruksen maksimipituus. Autamme mielellään kaiverrusasioissa. Sormuksen voi siis huoletta tilata verkkokaupasta ja sopia kaiverruksen yksityiskohdista myöhemmin asiakaspalvelun kanssa.

Sormukset joihin tehdään kaiverrus ei ole palautusoikeutta.

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Poikkeuksen muodostavat esineet joihin tilataan koon muutos tai kaiverrus. Niillä ei ole palautusoikeutta. Korussa oleva sinetti tulee olla ehjä, jotta korun voi palauttaa.

Asiakaspalvelu

044-989 7620

ma-pe klo 9-12 (26.7. jälkeen 9-17)

Sähköposti

asiakaspalvelu@caratia.fi